JR-Lämpötekniikka

Kylmätekniikan asennukset Turussa

JR Lämpötekniikka on myös kylmätekniikan asiantuntija. Palvelemme yrityksiä Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. Asennamme kuhunkin kohteeseen sinne parhaiten sopivat kylmätekniset ratkaisut. Pystymme tarjoamaan osaamista läpi urakan LVIS puolella.

Toimintavarmat kylmätekniikan ratkaisut liiketiloihin

Osaavat asentajamme asentavat vaativatkin kylmätekniset ratkaisut kiinteistöön. Asennuksen jälkeen kylmäjärjestelmä säädetään toimimaan optimaalisella teholla, jolloin voidaan taata sinun tuotteidesi lämpötilan säilyminen oikealla tasolla. Ammattilaistemme säätämänä laitteet toimivat myös mahdollisimman energiatehokkaalla tasolla ympäristöä säästäen.

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä liike. Panostamme työssämme laatuun, turvallisuuteen ja ekologisuuteen. Tukesin valtuuttamana voimme suorittaa myös yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Kylmälaitteiden huollot ja varaosat

Toteutamme kaikki kylmätekniikan huollot kauppojen ja muiden yritysten kylmätiloihin tarpeen ja lainsäädännön mukaan Tukesin hyväksymänä liikkeenä.

Asiakkaanamme saat täsmällistä huoltopalvelua, jolloin oma toimintavarmuutesi säilyy. Voimme räätälöidä kanssasi sopivan huoltosopimuksen, joka sisältää esimerkiksi päivystyksen ja lainmukaiset vuosihuollot.

Toimitamme ja asennamme myös kylmälaitteiden ja kylmiöiden varaosat tarpeidesi mukaan. Nopeus on valttia, joten pidämme kiinni pikaisista toimitusajoista parhaamme mukaan.

Ilmanvaihto- ja lämmitys­järjestelmät Turussa

Toteutamme lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmien asennukset ja urakoinnit Turussa. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta voimme toteuttaa ensiluokkaisen kokonaisratkaisun vaativaankin kohteeseen.

Asennamme kiinteistölämpöpumput, kiinteistöjen kiertovesipumput, maalämpöpumput ilmanvaihtojärjestelmät, aurinkolämmitysjärjestelmät, kiinteistöjen lämpölaitteet sekä kaukolämpöön liittyvät lämmönjakokeskukset. Teemme asennukset niin yksityisiin kotitalouksiin, yritysten tiloihin kuin suuriin teollisuushalleihin.

Ilmanvaihdon ja lämmityksen säätäminen ja optimointi

Lämmitysjärjestelmät ja ilmanvaihtojärjestelmät kannattaa säätää toimimaan optimaalisella teholla energiatehokkuutta unohtamatta.

Ilmanvaihdon tarkoituksena on siirtää puhdasta huoneilmaa kiinteistön sisätiloihin ja kuljettaa käytettyä pois. Oikein toimiva ilmanvaihtojärjestelmä antaa talon hengittää, puhdistaa kiinteistön sisäilmaa, poistaa ilmasta turhaa kosteutta ja pidentää samalla kiinteistön käyttöikää. Oikein säädettynä ilmanvaihtojärjestelmä pitää sisäilman happipitoisuuden ihmiselle hyvällä tasolla.

Myös lämmitysjärjestelmä tulee säätää toimimaan optimaalisella tasolla eli siten, että huoneiston lämpötila pysyy tasaisena, vaikka ulkoilman lämpötila heittelisi voimakkaasti. Lämmitysjärjestelmän tulee olla myös ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä.

Tutustu hinnastoon ja pyydä meiltä tarvittaessa lisätietoa palveluistamme.