JR-Lämpötekniikka

Hinnasto

Hinnastomme kertoo yleisimpien palveluiden ja tuotteiden hinnat. Muistathan kuitenkin, että jokainen kohde on erilainen ja voi vaatia enemmän töitä kuin muut kohteet.
 • Sähkötyöt alk. 55 € /h

  Sähkön perusasennukset - kodin pienet sähkötyöt.

 • Putkityöt 55 € /h

  Teemme energiaratkaisuja ja kaikenlaisia putkitöitä, ota yhteyttä niin selvitetään tarpeesi.

 • Kylmätyöt 68 € /h

Kartoitus

Millainen asunto sinulla on? Kuinka monta neliötä tulee viilentää? Mikä lämmitysmuoto teillä on tällä hetkellä ja mihin haluatte sen vaihtaa? Haluatko meidät kartoittamaan tilanteen ja antamaan arvion urakasta kokonaisvaltaisessa LVIS projektissa? Onko taloyhtiönne ilmanvaihto kunnossa?
Pienemmät työt eivät vaadi sen suurempaa suunnittelua. Meidän asennus- ja muut urakkakohteet kulkevat usein seuraavanlaisesti:
 1. Kartoitus. Tulemme kohteeseen ja tutkimme nykytilannetta. Saat meiltä erilaisia vaihtoehtoja ja rehdin tarjouksen työstä.
 2. Aloitamme työt sovittuna ajankohtana, kun tarjous on hyväksytty. Suojaamme kohteen ja teemme työtä niin, että siitä koituu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille, tai yrityksen toiminnalle.
 3. Olemme tarvittaessa yhteydessä urakan aikana asiakkaaseen ja kerromme mahdollisista muutoksista.
 4. Siivoamme kohteen ennen sen luovuttamista asiakkaalle.
 5. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa kohteen läpi ja varmistamme, että kaikki sovittu työ on tehty ja asiakas osaa hyödyntää uutta ratkaisua.
 6. Sovimme mahdollisista jatkotoimenpiteistä, kuten huolto- ja kunnossapitotöistä.