JR-Lämpötekniikka

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu on sekä taloudellisesti että ekologisesti kannattava ratkaisu, minkä vuoksi se valitaan nykyisin useiden uudisrakennusten lämmitysjärjestelmäksi. Meiltä saat valmiin paketin, johon sisältyy maalämpöpumppu sekä asennus, oli sitten kyseessä omakotitalo tai taloyhtiö. Toimimme näillä paikkakunnilla: Turku, Kaarina.

Omakotitaloon

Taloyhtiöön

Näin maalämmön asennus toteutetaan

  1. Teemme paikan päällä maksutta kartoituksen ja arvioimme, millainen ratkaisu sopisi parhaiten juuri kyseiseen kohteeseen.
  2. Suunnittelemme projektin tarkemman kulun ja autamme rahoitusmahdollisuuksien selvittämisessä.
  3. Suunnitteluvaiheen jälkeen nimeämme asiantuntijat, jotka vastaavat maalämpöjärjestelmän toteutuksesta. Työt alkavat, kun yhteinen aikataulu on sovittu.
  4. Toteutusvaiheessa suojaamme kulkureitit ja teemme tarvittavat poraukset maahan sekä järjestelmän läpiviennit. Poistamme vanhan järjestelmän, jos se on tarpeen, ja asennamme uuden maalämpöjärjestelmän. Varmistamme järjestelmän tiiviyden ja toimivuuden.
  5. Siivoamme työalueen, viimeistelemme asennuksen ja koekäytämme järjestelmän. Opastamme sinua maalämpöjärjestelmän käytössä, jotta voit hyödyntää sen täyden potentiaalin.
  6. Tarjoamme jatkossa tarpeen mukaan tukea, teknistä konsultaatiota ja huoltoa järjestelmään. Voimme solmia myös huoltosopimuksen sitä varten.
  7.  

Löytyykö talostanne vanha öljykattila? Tai onko teidän kerrostalonne tai rivitalonne liitetty kaukolämpöön? Maalämpö on toimintavarma, päästötön ja erittäin vaivaton käyttää, ja se voidaan asentaa omakotitalojen lisäksi kaikenlaisiin kerrostalo- ja rivitalokohteisiin.

Maalämpö taloyhtiöön

Maalämpö taloyhtiöön, kuten rivitaloon tai kerrostaloon, on usein nopeasti itsensä takaisin maksava projekti. Maalämpöpumpulla tuotetun energian sähkölasku jää usein alle puoleen kaukolämmön laskusta. Kaukolämmön hinnat ovat olleet viimeisten vuosien aikana alueellisesti rajussakin nousussa.

Taloyhtiön hallituksen vastuulla on pitää huolta siitä, että energiakustannukset eivät karkaa käsistä. Erityisesti vanhempien taloyhtiöiden kannattaa selvittää, olisiko lämpöremontti tarpeen. 

Me toteutamme maalämpöremontteja myös taloyhtiöille ja autamme jo suunnitteluvaiheessa.

Haluatko keskustella taloyhtiönne tarpeista tarkemmin?

Yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Maalämpö kerrostaloon

Maalämpö sopii monissa tapauksissa myös kerrostaloon. Se on energiatehokas vaihtoehto esimerkiksi kaukolämmölle. Kun kerrostalon lämpöremonttia lähdetään suunnittelemaan, kannattaakin harkita maalämpöä vaihtoehdoksi.

Maalämpö on erinomainen lämmitysratkaisu kerrostaloon useista syistä:

Energiatehokkuus: Maalämpö hyödyntää maaperään varastoitunutta lämpöä, mikä tekee siitä erittäin energiatehokkaan ja vähentää energiankulutusta merkittävästi verrattuna muihin lämmitysjärjestelmiin.

Kustannussäästöt: Vaikka maalämpöjärjestelmän alkuinvestointi on korkea, se maksaa itsensä takaisin alhaisempina lämmityskustannuksina. Pitkällä aikavälillä maalämpö voi tuoda huomattavia säästöjä energiakustannuksissa.

Ympäristöystävällisyys: Maalämpö on ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska se vähentää CO2-päästöjä ja hyödyntää uusiutuvaa energiaa. Se on kestävä valinta, joka tukee vihreää rakentamista ja vähentää rakennuksen hiilijalanjälkeä.

Arvon nousu: Maalämpöjärjestelmän asentaminen voi nostaa kiinteistön arvoa, koska se on moderni ja energiatehokas ratkaisu, joka houkuttelee ympäristötietoisia asukkaita ja sijoittajia.

Maalämpöön voi myös yhdistää poistoilmajärjestelmän, jolloin saadaan lisäsäästöjä.

Huollamme vanhat maalämpöpumput

Lämpöpumppu kannattaa huoltaa säännöllisin väliajoin, jotta sen käyttöikä pitenee. Huollamme kaikenlaiset lämpöpumput ammattitaidolla.