JR-Lämpötekniikka

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit tuottavat puhdasta energiaa omakotitaloon, mökille, taloyhtiöön ja yritysten toimitiloihin! Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen. Toimitamme aurinkopaneelit asennettuina kaikkialle Turkuun ja Kaarinaan.
Haluatko hyödyntää aurinkoenergiaa ja säästää sähkölaskuissa? Aurinkopaneelit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä ne hyödyntävät ilmaista auringon tuottamaa ilmaista lämpöenergiaa.

Aurinkopaneelien asennus

  1. Maksuton kartoitus: Arviomme tarpeesi ja suosittelemme sopivinta järjestelmää.
  2. Suunnittelu: Laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman ja selvitämme rahoitusvaihtoehdot.
  3. Aikataulutus: Määritämme projektin vastuuhenkilön ja sovimme aikataulusta.
  4. Asennus: Suojaamme työkohteen, teemme tarvittavat läpiviennit ja asennamme järjestelmän.
  5. Käyttöönotto: Viimeistelemme asennuksen, koekäytämme järjestelmän ja opastamme sen käytössä.
  6. Jatkuva tuki: Tarjoamme tarvittaessa jatkuvaa asiakaspalvelua, teknistä tukea ja järjestelmän huoltoa.

Onko kesällä jo tukalan kuumaa? Ja talvella saa vieläkin kaivaa villasukkia esiin? Ilmalämpöpumpun asennus on tehokas ratkaisu molempiin tarkoituksiin, sillä pumppu viilentää kesällä ja lämmittää talvella. 

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit ovat erinomainen valinta omakotitaloon, sillä ne tuottavat uusiutuvaa energiaa ja voivat vähentää sähkökustannuksia merkittävästi. Aurinkopaneelijärjestelmän teho ja koko valitaan talosi energiantarpeen ja katon ominaisuuksien mukaan. Autamme sinua löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Aurinkopaneelin asennus mökille

Aurinkopaneelin asennus mökille on yhä suositumpi ratkaisu, sillä aurinkopaneelit tuovat tarvittaessa käyttösähkön syrjäisemmällekin sähköttömälle mökille. Myös sähköllisessä mökissä se auttaa pienentämään sähkölaskua.

Aurinkopaneelit ovat loistava ratkaisu mökille mm. näistä syistä:

  • Energiatehokkuus: Aurinkopaneelit tuottavat sähköä ilman jatkuvia käyttökustannuksia.
  • Itsenäisyys: Voit tuottaa sähköä syrjäisemmilläkin mökeillä ilman verkkosähköä.
  • Helppous: Paneelit vaativat vain vähäistä huoltoa ja niiden käyttöikä on pitkä.

Aurinkopaneelit taloyhtiöön

Aurinkopaneelien asentaminen taloyhtiöön on järkevä tapa vähentää sähkökustannuksia ja lisätä ympäristöystävällisyyttä. Aurinkopaneelien tuottama sähkö voidaan nykyään käyttää paitsi yhteisiin tiloihin, kuten valaistukseen ja lämmitykseen, myös asukkaiden omien asuntojen sähkönkulutukseen.

Toimitamme aurinkopaneelit asennettuina taloyhtiöön, kuten kerrostaloon tai rivitaloon. Autamme myös tarvittaessa jo suunnitteluvaiheessa valitsemaan sopivimmat aurinkopaneelit teidän tarpeisiinne.

Aurinkopaneelit yritykselle

Aurinkopaneelit sopivat monelle yritykselle olemassa olevan lämmitysjärjestelmän tueksi. Aurinkolämpöä hyödynnetään erityisesti käyttöveden lämmitykseen sellaisissa kohteissa, joissa käyttöveden tarve on suuri, kuten kylpylöissä ja hotelleissa.

Tarjoamme yrityksille räätälöityjä aurinkopaneeliratkaisuja, jotka suunnitellaan vastaamaan yrityksen energiantarpeita ja budjettia. Autamme koko prosessin ajan suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Lämpöpumput

Asennamme ja h uollamme erilaisia lämpöpumppuja niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.