JR-Lämpötekniikka

Meistä

JR Lämpötekniikka on luotettu ja laadustaan tunnettu LVIS-alan yritys, joka palvelee niin yrityksiä ja kotitalouksia kuin taloyhtiöitä sekä julkista sektoria Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Olemme kasvaneet monialaiseksi yritykseksi, josta saman katon alta saa putkityöt, sähkötyöt, kylmätekniikan palvelut sekä lämmitys- ja ilmanvaihtotyöt.

Yrityksemme kantavina voimana toimivat vahva paikallinen yrittäjyys ja asiakaskeskeisyys. Tämä näkyy palveluidemme korkeassa laadussa sekä lukuisissa referensseissä kohteissa, joissa olemme urakoineet. Voit luottaa siihen, että sovitut työt tehdään alusta loppuun asti – siististi, sovitusti ja toiveidesi mukaisesti.

Kehitämme palvelujamme sekä tapaamme työskennellä jatkuvasti etsien samalla uusia, asiakkaitamme hyödyttäviä ratkaisuja.

Töihin meille?

Kysynnän lisääntyessä haemme nyt kasvun ja osaamisen tueksi lisää itsenäiseen työhön kykeneviä asentajia.
Haemme jonkin verran työkokemusta hankkineita asentajia, jotka kykenevät toimimaan omatoimisesti asennus- ja huoltokohteissamme.
Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.


Sähköasentaja

Sähköasentajan työt ovat monipuolisia, koostuen uudisasennuksista huoltoasennuksiin. Työkohteet saattavat vaihtua päivittäin, joten ajokortti on työssä välttämätön.


Lämpöpumppuasentaja

Lämpöpumppuasentajana asennat ja huollat itsenäisesti ilmalämpöpumppuja pientaloihin, rivi- ja kerrostaloihin sekä teollisuuden tarpeisiin. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön.


Huoltoasentaja

Huoltoasentajana vastaat huoltokohteidemme pienasennustöistä. Parhaat valmiudet työhön antaa kokemus LVI- tai sähköalalta. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön.

Ota pikaisesti yhteyttä:
Petteri Lausmäki, 040 187 9239 petteri.lausmaki@johdat.fi

Asiantuntevat ammattilaiset palveluksessasi

Olemme LVIS-alalla perinteinen toimija, jonka pitkään historiaan kuuluvat myös kylmäalan työt. Vuosien varrella olemme kasvaneet kokonaisvaltaisia LVIS-ratkaisuja tarjoavaksi yritykseksi, joka tarjoaa saman katon alta kaikki alan palvelut. Laajan yhteistyöverkoston avulla voimme tarjota asiakkaillemme aina mahdollisimman optimoidun palvelukokonaisuuden.

Nuorekkaat ja asiantuntevat ammattilaiset palveluksessasi. Työllistämme sesongista riippuen noin kymmenkunta LVIS-alan ammattilaista myynnin, asennuksen ja huollon tehtävissä. Yrityksemme asentajilla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) vaatimat pätevyydet sekä kylmä-, että sähköpuolelta. Kuulumme myös ennakkoperintärekisteriin.

Olemme nuorekas, kasvava ja eteenpäin pyrkivä yritys ja panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen sekä alan uusimman tekniikan hyödyntämiseen. Näin käytössämme on aina alan viimeisin tieto, taito ja välineet – ja sinä saat mahdollisimman laadukasta palvelua.

Tommi Starck
Toimitusjohtaja, myynti & huoltomyynti

Aki Syrjälä
Kylmälaitemyynti, asennus & huolto

Petteri Lausmäki
Projektimyynti

Sinä johdat, me toteutamme

Tarvitsitpa lämpöpumppua, sähkötöitä tai pintaremonttia, tavoitteenamme on löytää tarvittavat palvelut ja tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Mukana luomassa puhtaampaa huomista

Painopisteemme on energiaa ja luontoa säästävissä lämpöpumpuissa, kuten ilmalämpö-, ilmavesilämpö-, maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpuissa. Olemme valinneet kattaukseen vain alan parhaita lämpöpumppu -tuotteita.

Lämpöpumppu voidaan liittää osaksi kiinteistön lämmitysjärjestelmää, tai sillä voidaan toteuttaa kiinteistön lämmitys kokonaisuudessaan. Esimerkkinä tällaisesta ratkaisusta on vesikiertoiseen lattialämmitykseen yhdistetty maalämpöpumppu.

Energiatehokkuutta lämpöpumpuilla

Tarjoamme pitkäikäisiä ratkaisuja eri kokoisten kiinteistöjen energiankäytön tehostamiseen. Esimerkiksi siirryttäessä nykyaikaiseen lämmitysjärjestelmään tarkoituksena on, että lämmitysratkaisu on paitsi ympäristöystävällinen myös edullinen. Nykyaikaisesta lämmitysjärjestelmästä syntyvät säästöt kuolettavat hankinnasta aiheutuneet kustannukset muutamassa vuodessa lämmitysjärjestelmän hankinnan jälkeen.