JR-Lämpötekniikka

Ilmalämpö­pumput omakotitaloon ja mökille

Millaisen ilmalämpöpumpun voi asentaa kerrostaloon? Kuinka paljon tehoja ilmalämpöpumppu tarvitsee, jotta se viilentää tarpeeksi kesällä?

Myymme ja asennamme tehokkaita ilmalämpöpumppuja, VRF-järjestelmiä, aurinkokeräimiä sekä muita nykyaikaisia lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin Turun ja Varsinais-Suomen alueella.
Onko kesällä jo tukalan kuumaa? Ja talvella saa vieläkin kaivaa villasukkia esiin? Tutustu hinnastoon ja lähetä meille tarjouspyyntö. Kartoitamme tilanteen ja ratkaisemme kohteen lämmitys- ja energiaongelmat nopeasti. Ilmalämpöpumput voidaan asentaa myös talvella!

Ilmalämpö­pumppu voidaan asentaa myös kerrostaloon

Kerrostaloon on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu. Asennamme ilmalämpöpumppuja omakotitaloihin, mökeille, vapaa-ajan asuntoihin ja kerrostaloihin. Kysy lisää isännöitsijältä siitä, miten hankit ilmalämpöpumpun kerrostalossa olevaan asuntoon.
Ilmalämpöpumppu on edullinen ratkaisu kaikenlaisten kiinteistöjen jäähdytykseen ja lämmittämiseen. Ilmalämpöpumppu poistaa lisäksi sisäilmasta turhaa kosteutta, joten sillä on homeen kasvua ehkäisevä vaikutus.

Vaivaton avaimet käteen -asennuspalvelu

Saat ilmalämpöpumput sekä muut tuotteemme ammattilaisen asentamana. Teemme sopimuksesta myös tarvittavat rakennustyöt kohteessa. Lopuksi opastamme sinua käyttämään uutta lämmitysjärjestelmää.
Optimoimme tarvittaessa laitteesi toimintaa ja pidämme huolta pumppusi elinkaaresta tarjoamalla erilaisia säätö- ja huoltopalveluita.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttamana voimme suorittaa myös yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Ilmalämpöpumpun valinta ja asentaminen kohteeseen - näin projekti etenee

Jokainen projektimme kulkee ensimmäisestä tapaamisesta kohteen luovutukseen lähes samanlaisella kaavalla.
  1. Tulemme tekemään paikan päälle ilmaisen kartoituksen ja kertomaan, mikä ratkaisu sopii sinun kohteeseen.
  2. Suunnittelemme samalla tarkemman kulun projektille ja selvitämme, oletko kiinnostunut hankkimaan uuden lämmitysratkaisun rahoituksella.
    Suunnitteluvaiheen jälkeen saat tietää, kuka asiantuntijoistamme tulee ratkaisemaan viilennykseen tai lämmitykseen liittyvät tarpeesi. Työt aloitetaan, kun yhteinen aikataulu on sovittu.
  3. Toteutusvaiheessa suojaamme kulkureitit, rakennamme uuden järjestelmän läpiviennit ja teemme tarvittavat purkutyöt, mikäli vanha pumppu pitää poistaa käytöstä. Asennamme uuden ratkaisun kohteeseen ja tarkastamme samalla, että järjestelmä on tiivis.
  4. Työn jälkien siivoamisen jälkeen siistimme jälkemme, viimeistelemme laitteiston asennuksen ja teemme sillä koekäytön. Saat uuden viilennys- tai lämmitysjärjestelmän käyttöösi heti, kun olemme auttaneet sinua oppimaan sen käyttöön liittyviä toimia.
  5. Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa tukea, teknistä konsultaatiota sekä tarpeellisia päivityksiä nykyiseen laite ratkaisuihin.

Ilmavesilämpö­pumppu, poistoilmalämpö­pumppu, öljykattilan vaihto ja muut ratkaisut energian tuottamiseen ja ilman viilentämiseen

Myymme, asennamme ja huollamme niin maalämpöpumput, ilmalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput ja VRF-järjestelmät (Variable Refrigerant Flow = vaihteleva kylmäainevirtausteknologia) kuin aurinkokeräimet, vesitakat, hybridivaraajat ja lämmityskattilat.

Ilmavesilämpö­pumppu on ympäristö­ystävällinen valinta

lmavesilämpöpumppu toimii vastaavalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu. Ilmavesilämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja mahdollisesti myös käyttövesijärjestelmään.
Ilmavesilämpöpumpulla voidaan tuottaa talon lämmitys sekä lämmintä käyttövettä kaikkina vuodenaikoina. Lämpöpumppu voidaan optimoida talvi- ja kesäkuukausiksi erikseen, jolloin myös sen energiankulutus säädetään minimiin.

Poistoilmalämpö­pumput Turussa

Poistoilmalämpöpumppu kerää lämmitysenergian kiinteistöstä poistettavasta ilmasta. Siirrettävä lämpö voidaan pumpata tuloilman lisäksi myös lämpimään käyttöveteen ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpun tuottama lämpö on tasalaatuista vuodenajasta riippumatta, sillä lämmönlähteenä on aina kiinteistön noin 21-asteinen sisäilma.
Poistoilmalämpöpumppu huolehtii myös tehokkaasta ilmanvaihdosta samalla, kun se poistaa kosteutta kiinteistön kosteista tiloista.

Lämmityskattilat Turussa ja lähikunnissa

Lämmityskattila on monen omakotitalon ensisijainen lämmitysratkaisu. Meiltä saat puukattilat, öljykattilat, yhdistelmäkattilat sekä sähkökattilat kaikkiin kohteisiin Turun seudulla.
Lämmityskattila -järjestelmän rinnalle on mahdollista asentaa ensisijaista lämmitysjärjestelmää tukevia järjestelmiä. Esimerkkejä tällaisista järjestelmistä ovat ilmavesilämpöpumppu- ja aurinkokeräinjärjestelmät, jotka tuottavat käytännössä ilmaisenergiaa asentamisen jälkeen. Nämä ovat myös ympäristöystävällisiä valintoja.

Hybridivaraajat Turun seudulla

Hybridivaraaja voidaan asentaa erilaisten lämpöpumppujen rinnalle. Hybridivaraajan avulla voidaan tuottaa lisälämpöä käyttöveden ja vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän tarpeeseen. Hybridivaraajan toiminnan tueksi voidaan lisätä vielä sähkövastus, joiden avulla käyttöveden ja vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän toiminta säilyy tasaisena, vaikka lämmönkulutuksessa tapahtuisikin piikkejä.

Kaukolämpö energiamuotona

Kaukolämmöllä voidaan lämmittää niin pienet kuin suuret kiinteistöt. Kaukolämpöä tuotetaan voimalaitoksessa, josta se johdetaan kiinteistön lämmönjakokeskukseen. Asennamme lämmönjakokeskuksia Turun ja Varsinais-Suomen alueella omakotitaloihin sekä muihin pientaloihin.
Lämmönjakokeskus sisältää lämmönsiirtimen, jonka avulla kaukolämpöveden lämpöenergiaa siirretään talon omaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämpöenergiaylijäämä kuljetetaan takaisin voimalaitoksille.